Bluecircle


Holland's Got Talent weer van start 2009-03-20 12:37:16 Na het succes van vorig jaar keert de grootste en meest diverse talentenjacht van Nederland terug bij SBS 6. In Holland's Got Talent kan iedereen die denkt een talent te hebben dat komen bewijzen voor de jury, die ook dit jaar weer bestaat uit Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday. Iedereen is welkom in de show: goochelaars, dansers, acrobaten, zangers, jongleurs, illusionisten, komieken, buiksprekers... Holland's Got Talent biedt hét podium aan iedereen die denkt met zijn of haar talent het Nederlandse publiek te kunnen vermaken. Dat mag solo, maar ook in een groep. Niets is te gek, als het maar bijzonder is.

Wat Holland's Got Talent daarnaast onderscheidt van andere talentenjachten is de rol van het publiek tijdens de audities. Met luidkeelse aanmoedigingen of boegeroep laten de aanwezigen duidelijk weten wat ze van een act vinden en proberen ze de jury te beïnvloeden. Maar het grootste gevaar voor de deelnemers is de rode knop. Met deze gevreesde knop staat de strenge, maar rechtvaardige jury op scherp. Zij bepaalt, samen met de kijkers thuis, wie hét nieuwe talent van Nederland wordt.

Holland's Got Talent wordt gepresenteerd door Gerard Joling en is vanaf zaterdag 21 maart om 20.00 uur te zien bij SBS 6.