Jumbo supermarkten


Veghel, 12 maart 2009


-PERSBERICHT-

GRATIS OPTREDEN DJUMBO IN MAASTRICHT WIJSHOFF

De meidengroep Djumbo geeft op zaterdag 21 maart om 14.00 uur een spetterend gratis optreden ter gelegenheid van de opening van Centre Magnifique Malberg in Maastricht. De show wordt gesponsord door Jumbo Maastricht Wijshoff, die in het winkelcentrum is gevestigd.

Het optreden wordt gehouden op het schoolplein van de scholen Palet en Marcus. De toegang is via de entree van het winkelcentrum aan de Malbergsingel. Omdat de organisatie rekening houdt met de komst van een flink aantal fans en andere bezoekers, zijn strikte veiligheidsregels afgesproken. Zij raadt belangstellenden aan om op tijd te komen, want vol is vol.

Ter gelegenheid van het feestelijke optreden organiseert Jumbo een kleurwedstrijd. De winnaars kunnen een 'meet & greet met Djumbo' winnen. De kleurplaten kunnen worden afgehaald en ingeleverd tot en met dinsdag 17 maart bij Jumbo Maastricht Wijshoff.

Jumbo Supermarkten en ondernemer Guus Wijshoff
Jumbo Maastricht Wijshoff is een zeer succesvolle supermarkt. Ondernemer Guus Wijshoff begon 5 jaar geleden met zijn filiaal, maar moest al drie keer verhuizen, omdat de locaties al snel te klein bleken te zijn. Met de vestiging aan de Malbergsingel 74 hoopt Jumbo Wijshoff nu de plek te hebben gevonden, waar het bedrijf de klant optimaal van dienst kan zijn. In totaal werken er 100 medewerkers.

Vorig jaar ontving Jumbo voor de 2e keer de prijs voor Meest klantvriendelijke bedrijf. Kort daarna werd Jumbo verkozen tot Beste Supermarktketen van Nederland. Onlangs kwam Jumbo voor de 12e keer als beste uit de bus in het kerstrapport van GfK.


Noot voor de redactie ­