Ingezonden persbericht


Radio 5 - Persbericht 17 februari 2009

Radio 5 haalt The Rat Pack naar Nederland!

Op 21 en 22 maart presenteren Radio 5 en Carré 'The Rat Pack is Back!'

Radio 5 haalt The Rat Pack naar Nederland. Op zaterdagavond 21 en zondagmiddag 22 maart geeft de legendarische formatie samen met het Metropole Orkest twee wervelende Las Vegasshows in Koninklijk Theater Carré Amsterdam. Radio 5 wil met The Rat Pack de luisteraars van het nostalgische radiostation weer laten genieten van de muziek van Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. Radio 5 zendt de show uit tijdens de Week van de Nostalgie op vrijdag 27 maart. De kaartverkoop voor het evenement start op zaterdag 21 februari.

The Rat Pack bestond uit legendes als Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin. De meesters van weleer komen weer tot leven met de huidige show die wereldwijd meer dan een miljoen bezoekers trok. Daarmee bewijst de formatie dat de muziek van de vijftiger en zestiger jaren nog altijd voortleeft. Radio 5 geeft muziekliefhebbers een unieke kans om te genieten van het ongekende talent van drie van de grootste entertainers uit de geschiedenis.

Radio 5

Radio 5 is de zender met veel lichte muziek, chansons, cabaret, Nederlandstalige muziek, en evergreens in combinatie met informatie en service. Radio 5 richt zich vooral op luisteraars vanaf 55 jaar. De nostalgische dagprogrammering van Radio 5 brengt op werkdagen Wekker Wakker! (MAX), Toppers van Toen (Avro), Café Kooijmans (KRO), Plein 5 (NCRV), Familie Nederland (RVU) met Rocky Tuhuteru en Open Huis (EO) met bekende radiopersoonlijkheden als Jan Steeman, Henk Mouwe en Jeanne Kooijmans.

Voor meer informatie: www.radio5.nl

Voor kaartverkoop: 0900-25 25 255 (1 euro 30 p/g) of kijk op www.theatercarre.nl