Gemeente Westvoorne


Nog plaatsen beschikbaar voor de fittest

Voor de fittest die gemeente Westvoorne in samenwerking met Sportservice Zuid-Holland op 21 maart organiseert, zijn nog plaatsen beschikbaar.

Bent u tussen de 55 en 65 jaar en inwoner van Rockanje meldt u zich dan aan voor deze test. Tijdens de fittest wordt bijvoorbeeld gekeken naar uw uithoudingsvermogen en kracht en ook naar uw bloeddruk, lengte en gewicht. Vervolgens ontvangt u een persoonlijk advies, waarmee u zich kunt opgeven voor een introductieprogramma van 10 sportlessen. In 10 weken van half april tot aan de zomervakantie - maakt u elke week kennis met een bepaalde sport, zoals tennis, badminton, volleybal, basketbal en korfbal. Uiteraard wordt tijdens de lessen rekening gehouden met uw persoonlijke conditie en bewegingsmogelijkheden.

Sporten is niet alleen gezond, maar ook een goede manier om te ontspannen. Bovendien maakt u kennis met mensen die net als u in beweging willen komen. Omdat de gemeente Westvoorne dàt en plezier in bewegen belangrijk vindt, neemt de gemeente een groot deel van de kosten van de fittest en de introductielessen voor haar rekening. Hierdoor betaalt u slechts voor de fittest 3 euro en voor het introductieprogramma 25 euro.

Wilt u zich opgeven voor de fittest of eerst meer informatie inwinnen, bel dan met de heer P. de Koning, telefoonnummer: 0181 408065