Politie Zeeland

Politieberichten Zeeland 21 maart 2009

Z-583-2009 Auto's beschadigd bij aanrijding, Biervliet
Vrijdagavond omstreeks 22.30 uur vond er een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 33-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de N61, richting IJzendijke. Op het kruispunt met de Hoofdplaatseweg kreeg zij geen voorrang van een auto die van rechts kwam. Deze auto werd bestuurd door een 41-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. Bij de aanrijding die volgde, raakte niemand gewond. Wel liepen beide auto's schade op en moesten zij worden weggesleept.

O-584-2009 Rijbewijs ingevorderd van automobilist, Kamperland
Op de Nieuweweg is vrijdag tegen middernacht het rijbewijs ingevorderd van een 38-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland.
Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij vervolgens inleveren.

W-585-2009 Bromfietser rijdt de bosjes in, Vlissingen
Een 54-jarige Vlissinger is zaterdag licht gewond geraakt aan zijn gezicht nadat hij met zijn brommer de bosjes in was gereden.
Omstreeks 00.45 uur reed hij op zijn brommer over het Baskensburgpad, richting de v.d. Helstlaan. Door nog onbekende oorzaak reed hij de bosjes in, tegen een boom die niet meegaf en kwam vervolgens ten val. Hij is met verwondingen aan zijn gezicht per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Z-586-2009 Hardrijder is rijbewijs kwijt, Biervliet
Door de politie is zaterdag het rijbewijs ingevorderd van een 20-jarige automobilist uit Oostburg.
Omstreeks 00.30 uur reed hij met een snelheid van 142 km over de Middenweg waar echter 80 km is toegestaan. De automobilist werd aan de kant gezet waarna zijn rijbewijs ter plaatse werd ingenomen.