Ingezonden persbericht

ALBUM 'MON AMOUR' OP nummer 17 BINNEN IN DE MEGA TOP 100

20 maart 2009, Naarden - Het debuutalbum van 'Mon Amour' met de titel After all these years is in de eerste week binnengekomen op #17 in de Mega Top 100 Album Charts. Het album blijkt dus in dus smaak te vallen bij de liefhebbers van de BZN-sound!

Het album van 'Mon Amour' werd op woensdag 11 maart aan de band gepresenteerd in overvol 'Smit- Bokkum' te Volendam en was vanaf vrijdag 13 maart te verkrijgen in de winkels. De albums gaan als warme broodjes over de toonbank en dat heeft geresulteerd in enorm hoge entry in de eerste week.

'Mon Amour' brengt het gouden geluid van BZN terug! De aanhoudende vraag naar nieuw BZN repertoire deed Jack Veerman, de drummer en medeschrijver van de grote hits, besluiten een nieuwe band op te richten die de zo welbekende en de gemiste palingsound van BZN weer op de kaart te zetten! Na een uitgebreide selectie koos Jack Veerman voor een formatie waarin hij de vakmatige routine van ervaren rotten samenbrengt met een jonge frontlinie van zangstemmen. 'Mon Amour' is daarmee een optelsom van doorgewinterde podiummuzikanten en gedreven twintigers.

De afgelopen periode is 'Mon Amour' veelvuldig te zien en horen geweest bij verschillende radio en televisie programma's zoals; 'Hart voor muziek', 'De Regiotap' en ze zijn vaak te zien geweest in de Palingsoap van de TROS. Met hun eerste single 'Let's forgive and forget' die begin februari verscheen maakte de band al een radio promotietour waarbij ze stations als RADIONL, Radio Drenthe, Radio 8FM en RTV oost aandeden.

Ook de komende maanden zal 'Mon Amour' doorgaan met de promotie rondom hun debuutalbum. Zo zullen ze op 4 april spelen bij TROS Muziek Café op Radio 2, zullen ze op half maart te gast zijn bij het TV programma RTLvandaag en gaan ze wederom op promotietour langs alle radiostations.

Kortom genoeg reden om het album de komende maanden te blijven zien in de Mega Top 100 Album Charts.

Voor meer informatie kijk op: www.mon-amour.nl - www.mon-amour.hyves.nl

Noot voor de redactie (