Eerste Week van de Groenten(c) met Frank De Winne als eregast

17/03/2009 10:36

K'x creations

Van zaterdag 21 maart tot en met vrijdag 27 maart vindt de eerste editie van de Week van de Groenten© plaats. Dit initiatief is bedoeld om het gebruik en het verbruik van groenten te stimuleren en groenten een vaste plaats te geven in het dagelijks menu.

De Week van de Groenten© is een organisatie van Life Eat®, een uniek educatief project rond 'lekkere gezonde voeding'. Life Eat® is een initiatief van de Groentekok Frank Fol en marketingbureau K'x creations.

Frank Fol en Frank De Winne praten over gezonde voeding

De Belgische ruimtevaarder Frank De Winne en de Groentekok Frank Fol bezoeken op maandag 23 maart samen de school De Voorzienigheid te Sint-Lambrechts-Woluwe. Ze zullen er vragen van kinderen over gezonde voeding en voeding in de ruimte beantwoorden.

Tijdens het schoolbezoek van Frank Fol en Frank De Winne op maandag 23 maart krijgt de pers de mogelijkheid om met beiden te spreken.

Sint-Katelijne-Waver eerste Life Eat® Groentegemeente

Sint-Katelijne-Waver is de eerste Groentegemeente van Life Eat®. De laureaat van 2009 krijgt het label uitgereikt op donderdag 26 maart. De gemeente draagt deze titel een heel jaar. Het jaar van Sint-Katelijne-Waver wordt ingezet met een persvoorstelling en een debat over de versheid, bewaarbaarheid, gezondheid en evolutie van groenten.

Gelieve uw komst te bevestigen via het bijgevoegde antwoordformulier of via www.weekvandegroenten.be/pers.

In bijlage vindt u:

- De programma's van de persmomenten & het programma van de Week van de Groenten©

- Een voorstelling van de Week van de Groenten©

- Een voorstelling van Life Eat®

- Een antwoordformulier om uw komst te bevestigen

Contact:

Sigrid Peeters,

011/480770

sigrid@kxcreations.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel