Dienstenbond CNV

Nieuws

20 maart 2009

Aldi: Wat zijn goede oplossingen vanuit het MTO?

Vorige week is de uitslag van het medewerkerstevredenheid (MTO) onderzoek bij Aldi gekomen. Zoals u weet zijn er uit dit onderzoek een aantal verbeterpunten naar voren gekomen. CNV Dienstenbond wil graag samen met Aldi deze zaken oplossen.

Verbetertraject
Uit het MTO zijn zoals u weet een aantal zaken naar voren gekomen die verbetering behoeven. De belangrijkste verbeterpunten lagen op het vlak van:

* De personeelsinzet: deze wordt als krap ervaren.
* Het gemis aan vaste werkdagen

* De communicatie rondom overplaatsingen

* Preventie op het vlak van winkelcriminaliteit.

Binnen enkele weken zal CNV Dienstenbond weer overleggen met Aldi over deze zaken. CNV Dienstenbond wil dan met Aldi afspreken hoe de zaken die als verbeterpunten naar voren gekomen zijn opgelost moeten worden. CNV Dienstenbond vindt het belangrijk om dit traject samen met u vorm te geven. De verbeterpunten liggen er, maar wat zijn volgens u goede oplossingen?

Denk mee!
In de toegestuurde bijlage treft u een enquête formulier. U kunt hierop aangeven wat volgens u goede oplossingen zijn voor de verbeterpunten. CNV Dienstenbond wil het overleg met Aldi voeren op basis van de oplossingen die u als Aldi werknemer goed vindt. U kunt per post reageren, maar u kunt de enquête ook digitaal invullen op www.cnvdienstenbond.nl/aldi! Dit kan tot en met 10 april. Denk mee en vul de enquête in!

Bijeenkomst
Zoals eerder aangegeven is CNV Dienstenbond van plan om op 15 April a.s. een bijeenkomst te organiseren voor leden en niet leden in de buurt van Ommen. Het doel is om meer uitleg te geven over het onderzoek en om verslag te doen van het gesprek met Aldi over de verbeterpunten. Geef u op voor deze bijeenkomst en praat mee!

Opmerkingen of vragen?
Neem contact op met uw bestuurder: Agostino Di Giacomo Russo tel 055 - 577 26 40 of per mail: a.digiacomorusso@remove-this.cnvdibo.nl