Ingezonden persbericht





PERSBERICHT

Hoofddorp, maandag 30 maart 2009

MSC Cruises-directeur Vago geëerd met prestigieuze award

Pierfrancesco Vago is uitgeroepen tot Yachtman van het Jaar 2008. De algemeen directeur van MSC Cruises nam de prijs zaterdag 21 maart in ontvangst tijdens een gala-evenement,dat georganiseerd werd door de Venetiaanse botententoonstelling, Salone Nautico Internazionale di Venezia, in samenwerking met het toonaangevende nautische magazine Yacht Capital.

Deze prestigieuze prijs, die dit jaar voor de vierde keer is uitgereikt, kwam Vago volgens de jury toe vanwege zijn deelnames aan de traditierijke zeilrace America's Cup en zijn betrokkenheid op het gebied van cruises en zeilen. De MSC Cruises-bestuurder werd betiteld als een `ster van de zee' en `een man en manager die zich onderscheidt door zijn toewijding met betrekking tot navigatie en de zee in zijn algemeenheid'.

Tijdens de bijzondere ceremonie, die plaatsvond in het prachtige Palazzo Vendramin Calergi, waren bestuurders van de Italiaanse stad en de Veneto-regio aanwezig, evenals belangrijke zakenlieden en journalisten uit de nautische wereld.

"Het is een absolute eer om deze belangrijke onderstreping van mijn passie en diepe liefde voor de zee, te mogen ontvangen. Ik neem deze prijs in ontvangst,als een moderne schipper die leiding geeft aan een fantastisch team dat dagelijks te maken krijgt met nieuwe en complexe dynamica", sprak Vago.

"Ons bedrijf, MSC Cruises, streeft het hoogste niveau van professionaliteit na en doet dit met een jong, dynamisch team dat zich vastbijt in het behalen van kostbare doelstellingen en de groei van ons bedrijf. Door hun werk, effectiviteit en toewijding hebben alle medewerkers van MSC Cruises hun steentje bijgedragen om het bedrijf uit te laten groeien tot wat het nu is."


---





Foto: (van links naar rechts) Vincenzo Zaccagnino (hoofdredacteur van Yacht Capital), Patrizia Marin (directeur van AQAA News), Pierfrancesco Vago (algemeen directeur van MSC Cruises), Piergiacomo Ferrari (directeur van Expo Venetië).

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,