Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vrijdag 13 maart 2009, Delft

Bazaar voor werkvakantie Haïti

Op zaterdag 21 maart wordt er in de Zuiderkerk te Delft een Bazaar georganiseerd door een groep jongeren uit Delft e.o.. Deze groep zal aanstaande zomer voor een werkvakantie van drie weken op Haïti werkzaam al zijn. Zij zullen daar werken op een kinderdorp van de stichting Hart voor Haïti. De opbrengst gaat volledig naar deze werkvakantie en de stichting.

De groep van 10 enthousiaste jongeren en 2 reisleiders zal zich inzetten in het kinderdorp 'Bon Repos' op Haïti. Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met stichting Hart voor Haïti en de Evangeliegemeente Morgenstond Delft. Tijdens deze drie weken zal de groep onder meer een kerkgebouw opknappen, een kinderkamp organiseren en de lokale medewerkers ondersteunen waar mogelijk. Voor deze reis en ter ondersteuning van het project is veel geld nodig. Daarom organiseren de jongeren op 21 maart een bazaar, met alle elementen die te verwachten zijn van een Bazaar: rommelmarkt, eten, drinken, clown en kinderspelletjes, maar er kan een wedstrijdje Wii-en gespeeld worden. Komt dus allen om deze groep en de kansarme bevolking van Haïti te steunen! De Bazaar vindt plaats op zaterdag 21 maart van 11.00 tot 16.00 uur in de Zuiderkerk, Achterom 46 te Delft. Toegang gratis.

Meer informatie vindt u op http://haiti.morgenstondjeugd.nl Meer informatie over de stichting Hart voor Haïti vindt u op http://www.hartvoorhaiti.nl/ Meer informatie over de Evangeliegemeente Morgenstond Delft vindt u op http://www.morgenstonddelft.nl/



Ingezonden persbericht