Politie Zeeland


---


W-587-2009 Graffityspuiters op heterdaad betrapt, Middelburg
Door de politie zijn afgelopen nacht twee Middelburgse jongens van 14- en 16 jaar op heterdaad betrapt bij het aanbrengen van graffity.
Omstreeks 00.30 uur was bij de politie een melding binnengekomen dat een tweetal personen graffity aan het spuiten waren op een bouwterrein ter hoogte van de H. Smithlaan. Agenten gingen ter plaatse op onderzoek uit. Bij het zien van de agenten probeerden de twee jongens snel weg te rennen maar zij konden ter plaatse worden aangehouden. Bleek dat een bouwkeet op het terrein met oranje verf was bespoten en één van de jongens had nog natte verf op zijn handen. Beide jongens zijn na verhoor en opmaken van proces-verbaal vandaag weer in vrijheid gesteld. De spuitbussen zijn in beslag genomen.

W-588-2009 Materiële schade bij aanrijding, Oost-Souburg
Zaterdag rond 09.30 uur zijn bij een aanrijding twee personenauto's beschadigd geraakt.
Een 25-jarige Vlissinger reed in zijn auto over de Burgemeester Stemerdinglaan, komende uit de richting van de Ritthemsestraat. Hij wilde linksaf slaan en de Prins Hendrikstraat inrijden. Tijdens het afslaan zag hij een tegemoetkomende auto, die werd bestuurd door een 24-jarige Rotterdamse, over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. Hierbij raakte niemand gewond. Wel raakten beide auto's dusdanig beschadigd, dat deze moesten worden weggesleept.





Politie Zeeland