Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 21-03-2009

Twee aanhoudingen in rustige horecanacht

TILBURG: De politie heeft tijdens het toezicht in het horecagebied nauwelijks hoeven op te treden. Twee personen werden aangehouden voor mishandeling en bedreiging.

Een 21-jarige man uit Capelle a/d IJssel werd rond 03.40 uur op de Heuvelring aangehouden nadat hij een andere cafégast op zijn gezicht had geslagen. Op het Piusplein is rond 02.00 uur een 28-jarige man uit Tilburg aangehouden nadat hij had gedreigd een baksteen door de ruit van een café te gooien. Hij was door personeel van het café
aangesproken toen hij tussen de terrasstoelen wilde plassen.

Elf beschonken bestuurders aangehouden

Bij verkeerscontroles op vrijdagavond en zaterdagnacht bleken elf bestuurders met een dermate hoog alcoholpromillage achter het stuur te zijn gekropen dat zij zijn aangehouden voor het rijden onder invloed. De overtredingen werden geconstateerd op de Noordhoekring (7 maal), Hazelaarstraat, Hart van Brabantlaan, Spoorlaan in Oisterwijk. Van drie bestuurders werd het rijbewijs ingevorderd.

Politie vindt gewonde vrouw op fietspad

TILBURG: Surveillerende agenten zagen vrijdagavond rond 23.00 uur bij het kruispunt Hart Van Brabantlaan/St. Celiastraat, een vrouw met haar hoofd op de rijbaan liggen
en haar lichaam en fiets op het fietspad. De vrouw was gewond aan haar hoofd en behoorlijk in de war. Zij is per ambulance naar het zieknhuis overgebracht. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Auteur: Manon Erkens-Brouwers

Laatst gewijzigd 21-03-2009 17:36 | © Regio Midden en West Brabant |