Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 21-03-2009

Politie houdt zes personen aan na verzet tegen aanhouding

DUSSEN: Vrijdagmiddag rond 16.30 uur belandde een 37-jarige vrouw uit Nieuwendijk in een weiland nadat zij op haar racefiets moest uitwijken voor een auto die frontaal op haar afreed. Zij kwam er met slechts wat kleerscheuren vanaf. De bestuurder reed door.

De politie kon aan de hand van het kenteken de eigenaar van de auto traceren. Toen zij bij de woning in Eethen kwamen en de eigenaar vroegen of hij meer wist over het verlaten van de plaats van het ongeluk werd hij agressief. Toen de politie hem daarop wilden
aanhouden kwam een aantal mannen uit de woning cq bedrijfspand hem te hulp en verzetten zich tegen de aanhouding. De politie kwam met versterking ter plaatse en heeft zes personen aangehouden voor geweld tegen de politie. Naast de 48-jarige eigenaar van de auto gaat het om twee mannen van 23 en 25 jaar uit Veen, twee mannen van 22 en 23 jaar uit Werkendam en een man van 25 jaar uit Veen. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld.

Man aangehouden voor tanken met gestolen pas

DONGEN: De politie heeft zaterdagmiddag rond 12.50 uur op het
Looiershof een 28-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het tanken met een gestolen betaalkaart. In de laadruimte van zijn bestelwagen trof de politie twee gestolen fietsen aan. De man is op het politiebureau in verzekering gesteld. De man verklaarde van niets te weten en de auto te hebben geleend.

Auteur: Manon Erkens-Brouwers

Laatst gewijzigd 21-03-2009 17:38 | © Regio Midden en West Brabant |