Ingezonden persbericht



Grootste Nederlandse Oostenrijkshow 'on tour'

ALPENLANDENSHOW ZATERDAG IN ASSEN

Emmen-, Sport- en Evenementencentrum De Smelt is Assen staat zaterdagavond 21 maart aanstaande een hele lange avond in het teken van de muziek en de feesten uit de Alpenlanden. Het is een primeur voor Nederland en het is niet toevallig dat Assen deze primeur heeft gekregen. Van de show worden ook tv-opnames gemaakt.

De zuid Duitse en Oostenrijkse volksmuziek uit de Alpenlanden leeft in Nederland als nooit tevoren. Altijd vrolijk, altijd muzikaal en altijd positief! Eind 2008 kwam Roelofs Entertainment uit Emmen met een grote, professionele buhneshow. De naam: 'Auf Gehts!'. Vier uur non-stop muziek en feest uit de Alpenlanden met een zevenkoppige band, een schlagerzanger, trompettisten, een dijk van een showballet en een kei van een presentator die allemaal bogen op heel veel bühne-ervaring. De namen: De Palemiger Spatzen, Werner Redlich, de Trumpet Stars het showballet & de typetjes van de Ultimate Entertainment Group, moderator Marc Wiese en een team van 10 personen (decor, techniek en showeffecten) tekenen voor de nu al succesvolle formule. Bewijs: het Oostenrijks Toeristenbureau sloot zich inmiddels enthousiast aan en er is belangstelling vanuit de Alpenlanden. Maar eerst Assen!

'AUF GEHTS' neemt de gasten zaterdagavond in De Smelt mee naar de wonderschone en o zo muzikale Alpenlanden Zuid Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Süd Tirol. Bij deze vrolijke muziek hoort natuurlijk een groot glas schuimend bier of koele wijn. Het lied 'Ein Prozit, ein prozit!' of 'Zicke, zacke, zicke, zacke hoi hoi hoi!' zullen door de zaal schallen. Genieten, meezingen of meedansen met de allerbeste Alpenmuziek. Kaarten zijn te koop via De Smelt in Assen. Zaal open om 20.00 uur en aanvang: 20.30 uur.

(einde tekst)

w.g. Dries Santing (Roelofs Entertainment)