Politie Utrecht

Persberichteh Eemland noord, 10.00 uur

Utrecht, 22-03-2009

Aangehouden met drugs

SOEST Op de Soesterbergsestraatweg heeft de politie een man aangehouden die in het bezit was van drugs. De politie heeft het vermoeden dat de man handelde.

Tijdens de surveillance zagen agenten een bestuurder met zijn auto over de Middelwijkstraat rijden. De agenten wisten dat de bestuurder mogelijk handelde in verdovende middelen. Op de Soesterbergsestraat werd de 50-jarige man uit Soest aan de kant gezet. In zijn auto werd een hoeveelheid drugs aangetroffen. De Soester werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Aanrijding letsel

BAARN Op de Amsterdamsestraatweg vond zaterdagmiddag een aanrijding tussen twee bromfietsen plaats. Eén bestuurder moest naar het ziekenhuis.

Een 33-jarige man uit Hoogland reed met zijn bromfiets over de Amsterdamsestraatweg vanuit de richting Groeneveld. Op de Kruising Amsterdamsestraatweg met de Hilversumsestraatweg kwam de man in botsing met een 66-jarige man uit Hilversum op zijn snorfiets. De 66-jarige man moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van de aanrijding.