Politie Noord- en Oost Gelderland

Zutphen / Warnsveld - rijbewijs van hardrijders ingenomen


De politie heeft zaterdagavond 21 maart tijdens snelheidscontroles het rijbewijs van een 41-jarige man uit Baak en het rijbewijs van een 32 jarige automobilist uit Diepenheim ingenomen vanwege grote snelheidsovertredingen.


De politie controleerde rond 19.00 uur op de Den Elterweg op snelheid toen de automobilist uit Baak met een snelheid van 131 km/uur, waar 80 km/uur is toegestaan, voorbij reed. De man is hierop staande gehouden en zijn rijbewijs ingenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Tijdens een snelheidscontrole op de Lochemseweg rond 19.15 uur in Warnsveld werd de 32-jarige automobilist uit Diepenheim betrapt op te hard rijden. Hij reed met een snelheid van 139 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. De politie maakt proces-verbaal op en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Twello - fietser bij botsing gewond


Een 84-jarige fietser uit Twello is zaterdagavond gewond geraakt aan zijn enkel nadat hij in botsing kwam met een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur op de Duistervoordseweg in Twello. De man fietste vanuit de Mozartstraat linksaf de Duistervoordseweg op en heeft daarbij de voor hem van rechts komende 20-jarige automobilist uit Klarenbeek (gem.Voorst) over het hoofd gezien. De automobilist kon de man niet meer ontwijken en een aanrijding was het gevolg. De fietser is met een enkelbreuk naar het ziekenhuis gebracht.


--Einde berichten--



---- --