Ingezonden persbericht





- PERSBERICHT -

Al het goede komt in tweeën!

Biseksuele tweelingzussen op zoek naar passie IN A DOUBLE SHOT AT LOVE WITH THE IKKI TWINS.

Amsterdam, 11 maart 2009

Waar een blonde tweeling normaal de droom van elke man is, moeten de mannen in A Double Shot at Love de dames delen met.vrouwen! Dit nieuwe spraakmakende programma op MTV laat je kennis maken met de Ikki Twins. A Double Shot at Love with the Ikki Twins is een spin-off van de populaire reality tv datingshow A Shot at Love with Tila Tequila.

Net als bij zijn voorganger gaat het in A Double Shot at Love om een datingshow met een biseksueel tintje. 12 hetero mannen en 12 lesbiennes vechten om liefde in een epische battle of the sexes - maar dan met een twist. Waar het in het normale liefdes slagveld gaat om het veroveren van een hart, moeten de kandidaten hun pijlen nu op twee harten richten: die van de tweeling Rikki (Erica Mongeon) en Vikki (Victoria Mongeon).

De zwoele zusters hebben beide een bewogen liefdesverleden en hopen dat deze ervaring ze uiteindelijk leidt naar de "ware". In het verleden hebben deze dorpse meiden hun hart veelvuldig laten breken door zowel mannen als vrouwen en zijn nu opzoek naar hun eigen special someone.

De serie tilt het begrip datingshow naar een heel nieuw niveau. A DOUBLE SHOT AT LOVE with THE IKKI TWINS is een achtdelige serie, die mannen en vrouwen lijnrecht tegenover elkaar zet. Elke week moeten de deelnemers meedoen aan zogeheten challenges, en vallen er mensen af. En met Rikki en Vikki in het vooruitzicht, betekent dat 2x zoveel jaloezie, 2x zoveel drama, 2x zoveel fun en 2x de kans om verlieft te worden.Uiteindelijk blijven er twee mensen over: de grote liefdes van de twins. Extra pikant is dat de tweeling eeneiig is, en op hetzelfde type valt, wat soms voor onderlinge jaloezie zorgt.

Vanaf 22 maart elke zondag om 20:25



Ingezonden persbericht