Ingezonden persbericht


MTV: A Double Shot at Love with The Ikki Twins

Vanaf vandaag is het weer lente! Hét seizoen voor liefde, passie en broeierige avonden. Bij MTV wordt a.s. zondag de lente dan ook ingeluid door A Double Shot at Love with The Ikki Twins. Dit nieuwe spraakmakende programma op MTV laat je kennis maken met de Ikki Twins. A Double Shot at Love with the Ikki Twins is een spin-off van de populaire reality tv datingshow A Shot at Love with Tila Tequila.

Net als bij zijn voorganger gaat het in A Double Shot at Love om een datingshow met een biseksueel tintje. 12 hetero mannen en 12 lesbiennes vechten om liefde in een epische battle of the sexes - maar dan met een twist. Waar het in het normale liefdes slagveld gaat om het veroveren van één hart, moeten de kandidaten hun pijlen nu op twee harten richten: die van de tweeling Rikki (Erica Mongeon) en Vikki (Victoria Mongeon).

De zwoele zusters hebben beide een bewogen liefdesverleden en hopen dat deze ervaring ze uiteindelijk leidt naar de "ware". In het verleden hebben deze dorpse meiden hun hart veelvuldig laten breken door zowel mannen als vrouwen en zijn nu opzoek naar hun eigen special someone.

De tweeling neemt je mee van een broeierige lente naar een zonderende zomer en verruimt ieders visie op vechten voor liefde.

Kortom: twee identiek sterke redenen om zondag 20:25 af te stemmen op MTV.

Jody Verver

Press & Communication Executive MTV/Comedy Central

Tt. Neveritaweg 6

1033 WC Amsterdam

The Netherlands

T: +31(0)20 - 4937000

F: +31(0)20 - 4937001
E: jody.verver@mtvne.com W: www.mtvnetworks.nl