Lokale Omroep Mill zet deuren open voor publiek


Bekijk hoe live radio televisie en TV krant wordt gemaakt

MILL, 20090311 -- Zondag 22 maart organiseert de Lokale Omroep Mill een opendag. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunt u zien hoe er radio- en televisieprogramma's gemaakt worden en hoe de lokale TV krant tot stand komt. Tijdens deze opendag zullen Leo Josemanders en Jos Driessen ook zorgen voor een live stukje muziek in de L.O.M. Studio aan de Parallelweg in Mill.

Altijd al eens willen zien hoe live het radioprogramma Perron 4 en Mosstime worden gemaakt? Altijd al eens willen zien hoe in Sport op zondag geschakeld wordt tussen de sportverslaggevers op de diverse voetbalvelden? Altijd al eens voor of achter de camera's van L.O.M. TV willen staan of wilt u meer weten over de lokale TV krant van de Lokale Omroep Mill? Kom dan zondag 22 maart tussen 10.00 uur en 17.00 uur naar de studio van de Lokale Omroep Mill. Uiteraard staat de koffie voor u klaar.
Tijdens deze opendag zijn er ook een aantal muzikale optredens van Leo Josemanders en Jos Driessen. Daarnaast zal vanaf die dag het mogelijk zijn om live via Internet naar L.O.M. radio te luisteren en dat dus vanuit de hele wereld. Dat via het streaming audio wat vanaf 22 maart op de website van de Lokale Omroep Mill aangeboden zal worden. Deze website is sinds kort in een geheel nieuwe vormgeving online en via www.lokaleomroepmill.nl te bezoeken.

Graag dus tot ziens op zondag 22 maart in de studio bij de Lokale Omroep Mill aan de Parallelweg 1 in Mill. Kijken en luisteren die dag vanaf thuis kan en mag natuurlijk ook.





Lokale Omroep Mill