Ingezonden persbericht


Persbericht

'Lente fair'

Hilversum, februari 2009 - 22 maart 2009 vindt de lente fair plaats in de Orangerie in Ruurlo. Deze prachtige locatie is onderdeel van Hampshire Hotel - Avenarius en met haar uitstraling en alllure is dit een uitstekende locatie voor een lente fair.

Een spectalaire voorjaarsmodeshow vindt plaats op de catwalk, de nieuwste mode wordt gepresenteerd en nieuwe trends op het gebied van make-up en haarmode in de lente worden getoond. Laat uw zintuigen genieten van heerlijke geuren en kleuren maar ook spijzen en wijnen. Een uitgebreide wijnproeverij, hier kunt u een prachtige collectie wijnen aanschaffen voor het Paasdiner of ideeën op doen voor de bloemschikking. Ruiken, voelen en proeven in een sprookjesachtige omgeving.

De kinderen kunnen heerlijk spelen met pasgeboren lammetjes op de nagebouwde mini-boerderij.

Proef de lente met uw familie, vrienden, vriendinnen en kinderen. De prachtige tuin van Kasteel Ruurlo bij Organgerie Huize Ruurlo is geopend van 11.00 - 17.00 uur. Entree EUR 5,= en voor de kinderen EUR 2,=.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.



Ingezonden persbericht