Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 22-03-2009

Man aangehouden na mishandelen chauffeur buurtbus

WERKENDAM: De politie heeft zaterdagavond een 50-jarige man uit Raamsdonksveer aangehouden in zijn woning op verdenking van
mishandeling. Hij zou 's middags rond 15.45 uur de chauffeur van een buurtbus met een vuist in het gezicht hebben gestompt. Deze raakte hierbij licht gewond onder zijn oog. De aanleiding zou zijn geweest dat de verdachte, die op zijn bromfiets over de Bandijk reed, door chauffeur van de buurtbus zou zijn gesneden bij een wegversmalling. De bromfietser ging daarna via het open raam aan de bestuurderszijde verhaal halen. De verdachte is na verhoor heengezonden.

Politie houdt man aan na echtelijke ruzie

RIJSWIJK(nb): De politie heeft zaterdagavond na een melding van huiselijk geweld een 47-jarige man aangehouden. Hij was zelf al naar het politiebureau gekomen na een echtelijke ruzie. Volgens zijn vriendin zou hij haar aan de haren hebben getrokken. De man is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Politie houdt dronken en beschonken bestuurders aan

DONGEN: De politie kreeg de melding dat de bestuurder van een
bestelbus onverantwoord weggedrag vertoonde door de hele weg nodig te hebben, een bocht bijna te missen en een lichtmast te hebben geraakt op de Midden Brabantweg. De politie kon de 46-jarige bestuurder uit Dongen in zijn woning aanhouden. Uit de ademanalyse bleek hij veel te veel gedronken te hebben: 705 Ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

WAALWIJK: Een 54-jarige vrouw uit Waalwijk bleek zondagnacht rond 02.00 uur op de Akkerlaan te diep in het glaasje te hebben gekeken en blies 610 ug/l bij de ademtest. Zij mocht ter plekke haar rijbewijs inleveren.

GILZE: Een 30-jarige man uit Tilburg is rond 01.45 uur aangehouden op een parkeerplaats aan de Langenbergseweg. Bij de ademtest blies hij een F en werd hij meegenomen naar het politiebureau in Oosterhout. Onderweg naar het bureau probeerde een bekende van de verdachte de bestuurder van de politiewagen te hinderen en te intimideren. De 30-jarige bestuurder kreeg een rijverbod van enkele uren opgelegd.

Auteur: Manon Erkens-Brouwers

Laatst gewijzigd 22-03-2009 17:39 | © Regio Midden en West Brabant |