E-voorwaarden bieden bedrijven zekerheid


Nieuw elektronisch bericht bij e-facturen

AMSTERDAM, 20090322 -- Register.nl heeft een nieuw e-bericht ontwikkeld waarmee bedrijven de zekerheid hebben dat hun klanten op de juiste manier kennis kunnen nemen van hun algemene voorwaarden: de e-voorwaarden.

Het is van groot belang dat klanten op rechtsgeldige wijze op de algemene voorwaarden van een leverancier zijn gewezen. De algemene voorwaarden (AV) kunnen in PDF-formaat worden ingelezen. Elke nieuwe klant ontvangt de e-voorwaarden als bijlage per e-mail. De e-voorwaarden zijn digitaal getekend en worden gecontroleerd afgeleverd. Register biedt de leverancier het bewijs van aflevering.

Voor extra zekerheid wordt de klant gevraagd de e-voorwaarden te bevestigen. De klant kan voor hem bestemde e-facturen van een leverancier in zijn boekhouding importeren nadat hij de ontvangst van de e-voorwaarden heeft bevestigd.

Het gebruik van e-voorwaarden is simpel: eenmaal de AV uploaden en Register zorgt ervoor dat elke nieuwe klant op de juiste wijze kennis kan nemen van de AV.

Indien de AV worden gewijzigd kunnen alle klanten de nieuwe voorwaarden ter hand worden gesteld.

Met het gebruik van e-voorwaarden heeft een bedrijf altijd de zekerheid dat zij zich op haar algemene voorwaarden kan beroepen.

www.register.nl