Vrije Universiteit Amsterdam

Als Disney de baas was in uw ziekenhuis...


23 maart 2009 | Bijeenkomst

In zijn boek 'If Disney ran your hospital' heeft hij beschreven wat ziekenhuizen kunnen leren van het entertainmentbedrijf Disney. Het boek bevat veel anekdotes, voorbeelden en daarnaast suggesties hoe u zijn filosofie kunt vormgeven in uw eigen ziekenhuis. Tijdens de bijeenkomst zal Lee uitleggen, dat patiënten ziekenhuizen vergelijken met allerhande organisaties. En toont hij aan hoe de individuele medewerker het verschil kan maken. Ook wordt u meegenomen in de wereld achter het motto 'Make courtesey more important than efficiency'. Kortom, Lee leert u hoe u van uw ziekenhuis een top en hoog gewaardeerd ziekenhuis maakt.
Laat u inspireren door het gedachtegoed van deze bijzondere spreker en schrijf u in voor deze bijeenkomst!

Tijdens de bijeenkomst wordt de Nederlandse vertaling van zijn boek gelanceerd en hij houdt een lezing over het eerste gedeelte van zijn boek (net als vorig jaar). Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van de Nederlandse vertaling.

Wie graag zijn lezing over het tweede gedeelte van het boek wil horen, kan (ook) naar de bijeenkomst in het AMC op vrijdag 27 maart (12.30-17.00 uur) gaan.

Beide bijeenkomsten zijn voor medewerkers van VUmc gratis, graag wel aanmelden met het formulier in de bijlage.

Doelgroep
De bijeenkomst is bedoeld voor artsen en verpleegkundigen, medische staven, raden van bestuur, managers, adviseurs, kwaliteitsfunctionarissen, cliëntenraden, patiëntenorganisaties en andere belangstellenden.
Datum : 23 maart 2009
Tijd : 13:00 tot 17:00
Locatie : VU medisch centrum, Amstelzaal
Kosten : zie inschrijfformulier
Bijzonderheden : De inschrijving voor de lezing loopt via CBO.