Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Informatieavond over Feijenoordkade op 23 maart

De informatieavond over de renovatie van de kademuur aan de Feijenoordkade van afgelopen jaar krijgt een vervolg.

De deelgemeente Feijenoord, het Havenbedrijf Rotterdam NV en Gemeentewerken houden een tweede informatieavond op maandag 23 maart in Villa Zebra aan de Stieltjesstraat 21. U bent welkom vanaf 19.15 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Een functionaris van het Havenbedrijf geeft een presentatie van de aanstaande renovatie van de kademuur. Daarbij wordt vooral ingegaan op (het beantwoorden van) de zorgen, geuit op de eerste bewonersavond in november 2008. Ter plekke kunnen er ook andere vragen worden gesteld.

IP
Het inrichtingsplan (IP) voor de Nijverheidstraat, Feijenoordkade, Dillenburgstraat en omgeving is die avond eveneens onderwerp van gesprek. De herbestrating van de Feijenoordkade is in december 2008 afgerond. Deze maand begint Gemeentewerken met het opnieuw bestraten en de aanleg van parkeerplaatsen in het meest noordelijke gedeelte van de Nijverheidstraat. Vervolgens wordt de Dillenburgstraat aangepakt.

Op de informatieavond wordt ook het plan toegelicht dat in opdracht van de deelgemeente is gemaakt voor de kadestrook direct langs het water en voor 'de Punt'. De uitvoering van dit deel van het plan volgt direct op de renovatie van de kademuur.

Informatie
Voor meer informatie over de informatieavond op 23 maart kunt u bellen met de gebiedsregisseur van de wijk Feijenoord, Willem den Hollander, via telefoonnummer (010) 492 63 59.