Rietgans bouwt haar nest

10/03/2009 10:56

Stichting Vestia Groep

ROTTERDAM - De Rietgans bouwt haar nest het liefst in een groene omgeving. Een nest in de buurt van parken en singels. Een plek waar haar jongen in alle rust kunnen groeien. Wilt u ook een veilig nest in een groene omgeving?

Op maandag 23 maart start de bouw van het project Rietgans in Schiebroek. Aan de Adriaan Kluitstraat realiseert Vestia Rotterdam Noord 36 traditionele eengezinswoningen met een eigen tuin.

Stoere woningen in het groen

Het project Rietgans bestaat uit ruime, stoere woningen met een kap, gebouwd in kleine blokken. Elke woning beschikt over een voor- en achtertuin met berging en achterom. Parken en singels maken de omgeving compleet.

Extra buitenruimte

De tuin is niet de enige buitenruimte, rondom het project Rietgans wordt de buitenruimte ingericht. Een veilige plek waar kinderen de vrijheid hebben om te spelen en te groeien en een plek waar de volwassenen elkaar ontmoeten.

Interesse?

Kijk voor impressies en verkoopinformatie op www.woonwaardevol.nl. Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met ATTA Makelaars op telefoonnummer (010) 4335710 en www.atta.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.