TSN garandeert huishoudelijke hulp bij cliënten tante LouiseVivensis

11/03/2009 12:00

Asito Dienstengroep

Stichting tanteLouise-Vivensis gaat haar activiteiten met betrekking tot de huishoudelijke verzorging in Westelijk Brabant vanaf 23 maart 2009 overdragen aan Thuiszorgservice Nederland (TSN), een dochterbedrijf van de Asito Dienstengroep.

Hiermee is de huishoudelijke hulp voor de cliënten van tanteLouise-Vivensis gegarandeerd. Dit betekent in de praktijk een vaste, gekwalificeerde thuishulp voor de cliënt en goede arbeidsvoorwaarden voor de werknemers. Huishoudelijke verzorging als onderdeel van thuiszorg is de kernactiviteit van Thuiszorg Service Nederland, dat deze diensten landelijk op succesvolle wijze levert.

Over tanteLouise-Vivensis

Stichting tanteLouise-Vivensis zorgt voor hoogwaardige zorg-op-maat in westelijk Brabant. In het werkgebied, van Dinteloord tot Putte, levert de stichting een compleet dienstenpakket op het gebied van thuiszorg, (begeleid) wonen, verzorging & verpleging en aanvullende dienstverlening. tanteLouise-Vivensis is een professionele en flexibele organisatie, waarbij slagvaardigheid, mobiliteit, flexibiliteit en klantgedrevenheid van de medewerkers gemeengoed zijn.

Over Thuiszorgservice Nederland en de Asito Dienstengroep

TSN, een dochteronderneming van de Asito Dienstengroep, nam eerder al de niet-lijfgebonden thuiszorgactiviteiten over van zorgorganisaties als Meavita, Valent en Evean. In alle gevallen werden gedwongen ontslagen van zorgverleners voorkomen en waren de zorgcliënten verzekerd van continuering van optimale thuiszorg. Tientallen gemeenten in Nederland hebben hun thuiszorgactiviteiten gegund aan Thuiszorgservice Nederland, mede doordat TSN veel goede reacties krijgt in onderzoeken naar kwaliteit en klanttevredenheid.

De Asito Dienstengroep bestaat sinds 1952 en biedt aan circa 60.000 mensen werk in HR solutions (Persoonality en Timing), in facilitaire dienstverlening (Asito) en in de zorg (Thuiszorgservice Nederland). In 57 jaar is Asito Dienstengroep uitgegroeid tot een landelijke topspeler in facilitaire dienstverlening in de brede zin des woords, met ruim 200 lokale vestigingen.





http://www.asito.com