Gemeente 's-Hertogenbosch

11-03-2009
Agenda's commissievergaderingen

Hieronder vindt u een overzicht van de commissievergaderingen van deze maand. Alle vergaderingen zijn openbaar en vinden plaats in het Bestuurscentrum (Achter het Stadhuis 5-7). De agenda's en (openbare) stukken liggen voor u ter inzage in het Stadskantoor. U vindt de agenda's ook op onze website. Het is mogelijk dat na deze publicatie nog wijzigingen plaatsvinden in de agenda's of een vergadering niet doorgaat. U kunt voor de laatste stand van zaken contact opnemen met de commissiesecretaris.

Inspreken
Tijdens deze commissievergaderingen kunt u inspreken over de hieronder genoemde onderwerpen op de verschillende agenda's. Wilt u van het spreekrecht gebruikmaken, dan moet u ten minste 24 uur voor aanvang van de vergadering hiervoor een verzoek indienen bij de secretaris van de commissie onder vermelding van het agendapunt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deze secretaris. Zijn of haar naam en telefoonnummer staan steeds vermeld bij de agenda van de commissie.

Maandag 23 maart, 19.30 uur
Commissie Financiën, Economische en Sociale Zaken
- raadsinformatiebrief kredietcrisis;

- takendiscussie "Inzameling en afvoer afvalstoffen eigen inwoners". Commissiesecretaris: R. van der Meer, tel. (06) 21844513 of e-mail r.vandermeer@s-hertogenbosch.nl

Dinsdag 24 maart, 19.30 uur
Commissie Maatschappelijke Ontwikkelingen

- vernieuwen Theater aan de Parade;

- aanpak huiselijk geweld;

- bespreken raadsinformatiebrief Wijkgericht werken. Commissiesecretaris: M. Griens, tel. (073) 615 91 73 of e-mail mg.griens@s-hertogenbosch.nl

Woensdag 25 maart, 19.30 uur
Commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen en Beheer

- initiatiefvoorstel Herstel Coninxbrug;

- raadsinformatiebrief Voorontwerp bestemmingsplan Zuiderpark Stadswalzone;

- raadsinformatiebrief Vaststellen eindverslag inspraak ten behoeve van een vrijstellingsprocedure voor het realiseren van 39 appartementen en 160 m2 commerciële ruimte op de hoek Van Berckelstraat - Zuid-Willemsvaart.
Commissiesecretaris: E. Kerkhoff, tel. (073) 615 54 11 of e-mail e.kerkhoff@s-hertogenbosch.nl

Maandag 30 maart, 19.30 uur
Commissie Bestuurszaken

- Beleidsvisie 2010 van de Veiligheidsregio Brabant-Noord;
- evaluatie beleid horecaterrassen;

- opzet beleidsnotitie Veiligheid 2009.
Commissiesecretaris: M. Griens, tel. (073) 615 91 73 of e-mail mg.griens@s-hertogenbosch.nl