Gemeente Purmerend

Waar gaat / moet het naar toe met de horeca in de gemeente Purmerend?

17 maart 2009

Datum : maandag 23 maart 2009
Tijd : 19.15 - 22.00 uur

Meepraten over de inrichting van de horeca in Purmerend.

Medio september is ons college gestart met een onderzoek naar het opstellen van een horecavisie. In de horecavisie staat de vraag centraal op welke locaties (on)mogelijkheden bestaan voor bepaalde type horeca. De gemeente maakt de horecavisie samen met bewoners, ondernemers en brancheorganisaties.

De gemeente vindt het belangrijk dat uw ideeën en wensen verwerkt worden in de horecavisie. Wat zijn uw wensen en sluiten ze aan bij de uitkomsten van het onderzoek? Welke oplossingen zijn er en zijn ze haalbaar? Wij hopen op deze vragen antwoorden te krijgen. We willen de workshop afsluiten met een aantal conclusies die als basis kan dienen voor de op te stellen horecavisie.

De resultaten van een inventarisatie van alle horeca-ontwikkelingen en een enquête onder de ondernemers worden gepresenteerd. Er kan worden gediscussieerd en gebrainstormd over de toekomst van de horeca in Purmerend.

De avond wordt geleid door de heer Dirk Jan Droogh en mevrouw Nicol Lodewick van het bureau Droogh Trommelen en Partners. Dit bureau verricht een groot deel van het onderzoek en stelt tevens de visie op.

Om een goede discussie mogelijk te maken zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als u een bijdrage wilt leveren aan het maken van deze horecavisie dan kunt u zich aanmelden bij de projectleidster Patty Laan via haar e-mailadres
p.laan-olij@purmerend.nl of het telefoonnummer 0299 - 452727. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin aangegeven de locatie waar de workshop wordt gehouden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het plan van aanpak Horecavisie.