Woningstichting Land van Rode


Start KWH meting 23 maart
(18 maart 2009)

Land van Rode werkt aan kwaliteit

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit. Vanaf 23 maart tot half juni 2009 laten we onderzoeken hoe u als klant onze dienstverlening waardeert. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). Wanneer blijkt dat we voldoen aan de eisen die gelden bij dit onderzoek, dan kunnen we het KWH-Huurlabel behalen. Een keurmerk dat aangeeft dat onze kwaliteit van dienstverlening op orde is.

En hoe beoordeelt u die?

Graag uw mening

Mogelijk ontvangt u een vragenlijst. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om deze in te vullen en terug te sturen. In juli verwachten we de resultaten van de meting. Op onze internetsite en in ons bewonersblad van september 2009 zullen wij hierover berichten.

Handige informatiefolders voor al uw vragen

Om u wegwijs te maken in al uw mogelijkheden bij het huren van een woning werken wij momenteel aan een herziening van onze informatiefolders. Deze folders presenteren wij zodra die gereed zijn op onze internetsite en bij ons op kantoor.
De antwoorden op de meeste vragen worden daarin helder op papier gezet. Mocht u toch met een vraag blijven zitten, stel die dan gerust. Wij helpen u graag!