Gemeente Purmerend

College prikt zwerfvuil rondom 'D'Groene Citer'

19 maart 2009

Een middag besteden aan vrijwilligerswerk

Vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart zijn in heel Nederland de MADD dagen: 'Make A Difference Day'! Tijdens deze twee dagen is er extra aandacht voor vrijwilligerswerk en kan iedereen daarmee kennis maken. Het college van de gemeente Purmerend onderstreept het belang van vrijwilligerswerk en steekt op zaterdag 21 maart de handen uit de mouwen.

Het college vindt het belangrijk tijdens de MADD dagen vrijwilligerswerk te doen dat te maken heeft met schoonmaken. Zaterdag 21 maart is het namelijk ook de Nationale Opschoondag, de laatste dag van de week 'Nederland Schoon'. Samen met 47 bewoners van de flat 'D'Groene Citer' ruimt het college het zwerfvuil rondom de flat op. Van 12.00 uur tot 16.00 gaan zij aan de slag.

Purmerend heeft dit jaar meegedaan met de week 'Nederland Schoon' en heeft verschillende acties georganiseerd. Inwoners van Purmerend gaan op 21 maart ook zelf aan de slag. In het Centrum, Gors, Purmer-Noord, Weidevenne en Wheermolen zijn diverse vrijwilligersacties opgezet om buurten schoon te maken.

Wilt u ook het verschil maken? Kijk voor meer informatie over de MADD dagen op www.makeadifferenceday.nl.