Coney lanceert speciale voorjaarskorting voor deponeren jaarstukken

23/03/2009 10:51

Coney B.V.

23 maart 2009 - Coney, een advies- en accountantskantoor introduceert een speciale Kamer van Koophandel Korting voor bedrijven die nog niet tijdig de jaarstukken hebben gedeponeerd.

Het voorjaar staat voor de deur, de kredietcrisis laat zich voelen, tijd dus voor een aantrekkelijke, frisse, voorjaarskorting op het samenstellen van de jaarstukken en opstellen van de Vennootschapsbelasting aangifte. Hoe meer jaren achterstand in het deponeren van jaarstukken, hoe hoger de korting. Om het voorjaarsgevoel compleet te maken krijgt iedere nieuwe opdrachtgever twee gratis toegangskaarten voor de Keukenhof.

Bijna de helft van de Nederlandse ondernemingen lappen op grote schaal de deponeringsplicht aan hun laars. Niet verstandig beste ondernemers. Het niet tijdig deponeren is een economisch delict. Een paar duizend euro boete. Niet spannend denkt u? U bent nu niet alleen als bestuurder hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van uw onderneming, u trekt ook ten onrechte de aandacht van de Belastingdienst. En in het licht van de kredietcrisis verlagen de Nederlandse kredietbeoordelaars uw kredietscore. Dit gaat u merken.

Wees verstandig, tijd voor de grote voorjaarschoonmaak. Laat ons uw jaarstukken opstellen en wij dienen gelijk uw Vennootschapsbelastingaangiften voor het betreffende jaar in. Coney heeft ook een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten voor het uitvoeren van wettelijke controle van uw jaarrekening.

Onze korting is eenvoudig te berekenen. Boekjaar 2008 is het uitgangspunt waarop onze basisprijs wordt berekend. Voor elk voorgaand jaar ontvangt u 10% korting tot een maximum van 30%. Moet u 2005, 2006 en 2007 nog deponeren? Uw korting bedraagt respectievelijk 30%, 20% en 10% t.o.v. de 2008 offerte.

Coney heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en 's-Hertogenbosch. Neem contact op met Coney, laat u verrassen door onze frisse prijsstelling, wordt klant en laat het voorjaarsgevoel tot u komen. Deze actie is geldig zolang de Keukenhof in 2009 open is.