Gemeente Montferland

Structuurvisie Didam

Zoals u misschien eerder heeft gelezen stelt de gemeente Montferland voor de kern van Didam een nieuwe structuurvisie op. In deze visie wordt de ruimtelijke ontwikkeling van de kern neergelegd. Omdat de visie veel omvattend is en grote invloed heeft op de (leef)omgeving wil de gemeente mensen die wonen, werken en recreëren in Didam erbij betrekken. Het is helaas niet mogelijk om met elke inwoner of elke instantie afzonderlijk te overleggen. Daarom is ervoor gekozen een klankbordgroep in te stellen die bestaat uit een brede vertegenwoordiging van de mensen die wonen, werken en recreëren in Didam zoals de wijkplatforms.

Naast dat de klankbordgroep meepraat, willen we ook graag horen wat u als inwoner van de inhoud van de nieuwe structuurvisie voor Didam vindt. Vandaar dat op 7 april 2009 om 19.30 uur een bijeenkomst plaatsvindt bij Jan & Jan aan het Lieve Vrouweplein 4 in Didam. U bent van harte welkom!

Voor informatie kunt u contact opnemen met mw. C. Rietman van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling tel. (0316) 281 642 of per e-mail structuurvisie@montferland.nl

Tijdens deze avond zal zullen we de concept-structuurvisie zoals deze aan de gemeenteraad zal worden voorgelegd presenteren. Daarbij hebt u de mogelijkheid om te reageren. Uw reacties zullen dan samen met de reacties van klankbordgroep als bijlage bij de structuurvisie worden gevoegd. Op deze manier kan de gemeenteraad bij de behandeling van de visie kennis nemen van zowel de visie als van uw opmerkingen en aanbevelingen.

Meer informatie over de structuurvisie Didam kunt u vinden op onder 'projecten en werken'.