Gemeente Waterland

23 maart 2009

Verkeershinder Monnickendam

23 tot en met 25 maart: Sloopwerkzaamheden Niesenoortsburgwal

Van 23 tot en met 25 maart 2009 vindt de sloop plaats van het pand Niesenoortsburgwal 32. Gedurende deze dagen is het verkeer gestremd op de Niesenoortsburgwal ter hoogte van de kruising met het Zuideinde. U kunt wel via het Weezenland wegrijden. Tussen 9.00 en 17.00 uur zijn de volgende straten niet bereikbaar met de auto:
* Beestenmarkt

* Bloemendaal

* Korte Burgwal

* Niesenoort

* Niesenoortsburgwal

* Niesenoortsteeg

* Nieuwe Niesenoortsburgwal

* Weezenland

Buiten de genoemde tijden is de weg vrij. De weg blijft ten alle tijden begaanbaar voor hulpdiensten.

Vanaf 23 maart: start herstrating Bloemendaal

In week 13 (maandag 23 maart) wordt gestart met het herstraten van het Bloemendaal wat ongeveer vijf weken zal duren. De werkzaamheden bestaan uit het herstraten van de rijbaan, de parkeervakken en het herstellen van de bermen en boenwallen. Ter plaatse is de rijbaan dan afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden voert D. van Geemen & Zn bv uit. Bureau Openbare werken houdt toezicht. Voor informatie over de uitvoering kunt u telefonisch contact opnemen met opzichter, de heer E. Boots: 0299 - 658 573.

24 maart: verhuizing Zarken

Op dinsdag 24 maart 2009 vindt er een verhuizing plaats aan het adres Zarken 6. Aan de zijde van het pand staat tussen 9.00 en 17.00 uur een verhuiswagen opgesteld. Het is daarom noodzakelijk dat de parkeerplaatsen aan de overzijde van de weg worden vrijgehouden. Er worden borden geplaatst om dit aan te kondigen. De wegsleepregeling is van kracht.

---