Politie Noord- en Oost Gelderland


Politieberichten Noordoost-Gelderland 23 maart 2009

|     |Ermelo - Diefstal uit auto                                |

Op zondag 22 maart werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Garderenseweg in Ermelo. Er werd een tas weggenomen.


Een ruit van de auto werd tussen 14:30 uur en 16:30 uur ingeslagen. De dader ging er met een tas met inhoud vandoor. Hierin zat onder meer een portemonnee.

|     |Ermelo - Bromfietser ter val, politie zoekt automobilist  |

De politie is op zoek naar een automobilist van een lichtblauwe auto die vrijdagmiddag 20 maart over de Watervalweg in Ermelo reed. Een 16-jarige jongen uit Putten kwam met zijn bromfiets de automobilist tegemoet rijden. In een bocht raakte de bromfietser in de berm en kwam ten val. De politie komt graag in contact met de automobilist om de zaak netjes af te handelen.


De 16-jarige jongen uit Putten reed omstreeks 14:45 uur over de Watervalweg in de richting van de Telgterweg. In een bocht naar links reed de automobilist hem tegemoet. De auto nam de bocht vrij ruim waardoor de jongen moest uitwijken en in de berm terecht kwam. Hij kwam in de berm in het grind ter val. De automobilist die in een lichtblauwe auto reed stopte en sprak de jongen aan. De man ging er vervolgens vandoor zonder zijn gegevens uit te wisselen. De politie komt alsnog graag in contact met hem via 0900-8844 om de zaak netjes af te handelen.

|     |Ermelo - Fietser aangereden, politie zoekt getuigen       |

Een 13-jarig meisje uit Ermelo werd donderdag 19 maart aangereden door een automobilist op de kruising Hamburgerweg/ Paul Krugerweg/ Dirk Staalweg in Ermelo. De fiets van het meisje raakte zwaar beschadigd. De automobilist reed door zonder zijn gegevens uit te wisselen. De politie komt graag in contact met de man of getuigen via 0900-8844.


Het meisje stond omstreeks 16:00 uur op het verdrijvingsvlak op de kruising Hamburgerweg/ Paul Krugerweg/ Dirk Staalweg. De bedoeling was om de kruising over te steken in de richting van de Dirk Staalweg. Op dat moment komt er een auto, vermoedelijk een bestelbus, aanrijden uit de richting Hamburgerweg/ Putterweg. De man maakte een scherpe bocht waardoor hij tegen de fiets van het 13-jarig meisje aan kwam. De autobestuurder ging er volgens vandoor in de richting van de Sportlaan. Het meisje raakte niet gewond, wel is haar fiets zwaar beschadigd door de aanrijding. De politie komt graag in contact met de man om de zaak netjes af te handelen. Ook getuigen worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844.