Gemeente Schagen

Wilt u straks in de zomer ook lekker op stap? Kom dan nu in beweging!

Altijd al willen werken aan uw conditie met een merkbaar resultaat, een goede looptechniek willen aanleren en samen met anderen genieten van een parkachtig landschap? Kom dan vooral deelnemen aan het programma `Blijf in Beweging'. Onder begeleiding van een bevoegd instructeur/ fysiotherapeut leert u op een veilige manier deel te nemen aan Nordic Walking, daarbij rekening houdend met uw capaciteiten.

De intense en aangename oefensessie kan worden afgerond met aangepaste ontspannende oefeningen in water van 30 graden. Dit totaalprogramma is daarom ook vooral geschikt voor mensen met gewrichtsslijtage en reuma. Echter, mensen met andere chronische aandoeningen, zijn ook van harte welkom. Elke vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur kunt u terecht bij de Lier op Noorderhaven, Langevliet 81, Julianadorp voor een sportief en gezellig moment.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Nico Venneker, tel (06) 536 973 86 of per e-mail n.venneker1@kpnplanet.nl.

Wilt u meer weten over aangepast sporten of wilt u de brochure ontvangen met alle aangepaste sportmogelijkheden? Neem dan contact op met de regiomedewerker Loes Boetes, (0224) 21 47 74 of per e-mail: lboetes@sportservicenoordholland.nl