Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Vele automobilisten reageren op jubileumactie:

Profile Tyrecenter geeft 'Money Back'

De 'Money Back'-actie van Profile Tyrecenter heeft veel positieve reacties opgeleverd. De restitutiestunt van de jubilerende hyperspecialist in banden en velgen trok in één maand tijd vele automobilisten met een factuur naar de website www.profile.nl/moneyback. De particuliere klant van Profile Tyrecenter maakt sinds februari dit jaar maandelijks kans om het geld terug te krijgen dat hij heeft besteed bij het meest recente bezoek aan Profile Tyrecenter. Voor zakelijke rijders is er een reischeque. Uiteindelijk wordt er uit alle deelnemers één jaarwinnaar getrokken. De 'Money Back'-actie is op touw gezet in het kader van het 20-jarige jubileum van de banden, velgen en auto-onderhoudsketen en loopt tot 1 november aanstaande.

Afgelopen vrijdag werden de eerste grote prijzen uitgereikt aan een particuliere en een zakelijke winnaar in vestigingen in Mijdrecht en Nunspeet. Hiermee was in totaal een bedrag gemoeid van ruim E1.250.

Profile Tyrecenter Nederland kiest uit alle aanmeldingen elke maand een particuliere en een zakelijke winnaar. Dit doet de franchiseketen tot aan november, waarna er onder alle inzendingen ook nog eens een jaarwinnaar wordt getrokken. Deze jaarwinnaar wint een waardebon ter waarde van maximaal E1.000 voor een band-velgcombinatie. Bovendien ontvangt de jaarwinnaar de APK Straatprijs: alle autobezitters die op dezelfde viercijferige postcode wonen als de uiteindelijke gelukkige krijgen hierbij een gratis APK aangeboden.

Harm Nieboer, Directeur Retail van Profile Tyrecenter, is zeer tevreden: "Profile Tyrecenter bestaat dit jaar als retailketen 20 jaar. Het doet me bijzonder veel deugd dat onze klanten deze actie zo weten te waarderen. Zij verdienen het ook. Sinds jaar en dag weten zij dat je voor banden en velgen beter af bent bij ons als hyperspecialist."

Gratis CarCheck en korting op APK
Om in aanmerking te komen dient de klant aangesloten te zijn bij Profile Tyrecenter en zich voor de actie aan te melden op de website www.profile.nl/moneyback. Alle aanmelders krijgen in ieder geval een troostprijs in de vorm van een gratis CarCheck en 50% korting op een APK, waarin nu ook de bandenspanning wordt meegenomen. De bandenspanningcontrole is een extra tegemoetkoming aan de klant, omdat de KLPD onlangs heeft aangegeven nauwlettender op autobanden te controleren.

Profile Tyrecenter
Profile Tyrecenter bestaat in 2009 20 jaar. De 203 aangesloten bedrijven in Nederland, België en Roemenië zijn specialisten op het gebied van banden en velgen. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers die merkonafhankelijk zijn. Ook bieden zij compleet allround auto-onderhoud (inclusief APK). Profile Tyrecenter richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt en wordt gedreven door de liefde voor het vak en de passie tot in ieder detail.

EINDE BERICHT