Ingezonden persbericht

NAVTEQ gekozen door ZorroGPS.com vanwege zijn kwalitatief hoogstaande kaartgegevens
~ NAVTEQ' s betrouwbare digitale kaarten zijn geïntegreerd in ZorroGPS.com's nieuwe navigatiepakket voor mobiele diensten ~

Veldhoven, 23 maart 2009 - NAVTEQ, toonaangevend aanbieder van digitale kaarten voor location-based solutions en autonavigatie, levert zijn digitale kaarten aan ZorroGPS.com, een aanbieder van navigatiesoftware voor mobiele apparatuur. De NAVTEQ®-kaart is geïntegreerd in ZorroGPS.com's nieuwe navigatiesoftware in Europa en Noord-Amerika. De software kan worden gedownload op een mobiel apparaat.

Met NAVTEQ's digitale kaart, bekend om zijn accurate en uitgebreide dekking, is effectief zoeken naar Points of Interest (POI's) en routeplanning mogelijk. Het biedt daarnaast een ideale basis voor ondersteunende, innovatieve, draadloze location-based services applicaties die een accurate, rijke en relevante content nodig hebben. NAVTEQ's database geeft eveneens gedetailleerde informatie over het wegennet voor meer betrouwbare en efficiënte routeplanning. Het bevat miljoenen van de meest gewaardeerde POI's zoals plaatselijke banken, pinaautomaten, tankstations en andere belangrijke bestemmingen die de kaart- en navigatie-ervaring van eindgebruikers verbeteren.

Ontworpen voor gebruikers van mobiele navigatie bevat de navigatieoplossing van ZorroGPS de 'plug & play'-toegankelijkheid, een goede prijs-kwaliteit verhouding en is het gebruiksvriendelijk. Het is ontworpen voor gebruik door zowel voetgangers als in auto's en is compatibel met mobiele apparaten die draaien op het Windows Mobile-besturingssysteem. Het gebruiksvriendelijke pakket gebruikt NAVTEQ's kwalitatief hoogstaande kaartgegevens om zijn goede en snelle routeplanning te ondersteunen. Het biedt toegang tot 200 zelf te installeren navigatiefuncties in 2D en 3D. Daarnaast kan de intuïtieve en interactieve user interface worden gepersonaliseerd.

Dit pakket kan worden gedownload van de website van ZorroGPS. Het wordt voor een proefperiode van 48 uur gratis aangeboden met volledige toegang tot alle software-functies. Daarna is het voor Europa beschikbaar vanaf ¤ 17 en omvat het de complete ZorroGPS-navigatiesoftware en NAVTEQ®-kaartoplossingen van maart 2009. Ook bevat het voor elk product een aanvullende variant van Europese landen met een gesynthetiseerde functie met stemnavigatie van Group Acapela (in 24 verschillende talen).