Ingezonden persbericht

De mooiste en meest opmerkelijke plekken van Nederland op streetviewnederland.nl

Leiden, 23 maart 2009

De mooiste en meest opmerkelijke afbeeldingen uit Google Street View zijn vanaf vandaag te bezichtigen op www.streetviewnederland.nl. Op deze site staan al meer dan honderd opmerkelijke straatfoto's uit Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Iedereen kan zelf nieuw ontdekte plaatjes toevoegen en meedingen voor mooie prijzen. Streetviewnederland.nl is een initiatief van SWIS BV uit Leiden.

Sinds het verschijnen van Google Street View afgelopen week zijn er op diverse sites en fora opmerkelijke foto's geplaatst. Streetviewnederland.nl heeft al deze foto's verzameld en bij elkaar gezet op één overzichtelijke website. Wij roepen iedereen op om zelf op zoek te gaan naar opmerkelijke afbeeldingen en die op onze website te plaatsen. Onder de leukste inzendingen wordt een prijs verloot. Inzenders maken kans op een weekendje Groningen, Amsterdam of Rotterdam.

Streetviewnederland.nl is ontwikkeld met GeoStart. SWIS BV ontwikkelt geografische oplossingen voor het Web onder de naam GeoStart. Een voorbeeld van een site die eerder daarmee is ontwikkeld is www.vergunningenkaart.nl.