Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Samenloop voor Hoop

Hardlopers en donateurs gezocht voor Samenloop voor Hoop ism KWF Kankerbestrijding: kick off op 23 maart

Op maandag 23 maart 2009 zal vanaf 19:00 in de kantine van v.v. Meeuwenplaat De 1e kickoff meeting plaatsvinden. Tijdens deze avond zullen wij mensen de gelegenheid geven om zich in te schrijven als Team of als Survivor. Ook kunt u terecht voor vragen of extra informatie. Tevens kunt u ook kaarsen voor Hoop bestellen of gewoon eens kennis maken met de mensen van de organisatie.

Het valt mij op dat de meeste mensen nog steeds voorzichtig zijn. Angstig om te praten over Kanker. Lopen vinden ze maar niks? En bestaat nog steeds het idee dat men blijkbaar duizenden euro's moet storten om deel te nemen aan dit Evenement.

Teams melden zich nog niet aan, afwachtend, met nog vele vragen.

Survivors worden voorzichtig voorgedragen of overwegen mee te doen, maar weten niet wat hen te wachten staat? Ik begrijp dat er nog vele vragen zijn. Maar schroom niet en kom langs!

Wij waarderen alle complimenten en steunbetuigingen, maar zonder uw medewerking kunnen wij er geen groot succes van maken. Ik hoop u allen dan ook massaal te zien. Mocht u onverhoopt niet kunnen, maar u wil toch nog van alles weten.

Kijk voor meer informatie op

http://www.samenloopvoorhoop-hoogvliet.nl/

of neem contact op met

Audy van der Wolf-Kross

Voorzitter SamenLoop voor Hoop Hoogvliet

Korianderstraat 49

193SG Hoogvliet

010-4381974 of 06-10391798

Ik hoop u te zien, maandag 23 maart 2009. Voetbalvereninging Meeuwenplaat Keizersmantelweg 300 in Hoogvliet.