Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 23 maart 2009

Samenwerking AutoWeek en Traffic Radio:

Dagelijks autonieuws in de spits op Traffic Radio

AutoWeek verzorgt vanaf deze week het meest actuele autonieuws op Traffic Radio. Dagelijks wordt, in zowel de ochtend- als avondspits, door de redactie van AutoWeek een actueel bulletin verzorgd op Traffic Radio.

Het autonieuws op Traffic Radio gaat verder dan alleen maar nieuws over en testen van nieuwe en gebruikte auto's. Ook autogerelateerde onderwerpen uit politiek Den Haag, de aanstaande kilometerheffing, de fileproblematiek, accessoires en banden, tot aan kinderzitjes aan toe komen aan de orde in het nieuwsbulletin van AutoWeek.

"Wij zijn zeer blij om nu ook dagelijks in de file autonieuws voor onze luisteraars te brengen. Uit Het Nationale Automobilisten Onderzoek komt naar voren dat dat zeker niet mag ontbreken op dé verkeerszender van Nederland", aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.

Wouter van Dun, marketing manager van AutoWeek: "Voor AutoWeek is het verzorgen van nieuws voor Traffic Radio een logische uitbreiding van het werkterrein. De redactie is inmiddels uitgegroeid tot dé autonieuwsfabriek van Nederland. Uiteraard voor het eigen magazine AutoWeek en voor de zeer succesvolle site www.autoweek.nl maar ook het autonieuws van onder andere sites als MSN en Nu.nl wordt verzorgd door AutoWeek. Afgezien van incidentele bijdragen voor verschillende radioprogramma's, is de samenwerking met Traffic Radio, de eerste constructieve activiteit op de radio. Een samenwerking waar we veel van verwachten".

Traffic Radio is het eerste Nederlandse (internet)radiostation dat zich volledig richt op de automobilist. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, een mix van de lekkerste automuziek, verkeersinformatie en autonieuws aangevuld met de meest actuele verkeerstips van medeweggebruikers.

Het station is uitsluitend te beluisteren uit via (mobiel) Internet (www.trafficradio.nl) en richt zich in eerste instantie op het gebied groot Amsterdam.

Traffic Radio is een initiatief van Eileen en Delta Lloyd. Het station wordt ondersteund door toonaangevende partners als Vodafone, Athlon Car Lease, Tunin.FM, Autoweek, Park-line, ARS T&TT, Free Style events & promotions en The Alwaysbemobile Company.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht