Velsen, 23 maart 2009 (voorbeurs)

Crown Van Gelder N.V. (CVG) heeft vandaag de volgende jaarverslagen gepubliceerd:

Crown Van Gelder N.V. Annual Report 2008 (Engelstalig) Crown Van Gelder N.V. Sustainability Report 2008 (Engelstalig) Crown Van Gelder N.V. Verkort Verslag 2008 (Nederlandstalig)

Tevens is de agenda voor de Algemene vergadering van Aandeelhouders van 23 april a.s. uitgebracht. De verslagen en de agenda zijn voor iedereen beschikbaar via onze website, www.cvg.nl. Een gedrukte versie van de verslagen en de agenda kan worden opgevraagd via info@cvg.nl.

Voor nadere informatie:
Henk van der Zwaag, CFO, tel. 0251 - 26 22 01.

Profiel:
Crown Van Gelder N.V. produceert en verkoopt hoogwaardige specialiteiten in de sector houtvrij ongestreken en lichtgestreken papier. De onderneming is gevestigd in Velsen (Nederland) en telt circa 290 medewerkers. De onderneming beschikt over twee papiermachines en tot de producten behoren papiersoorten voor handelsdrukwerk, enveloppen, direct mail, boeken en handleidingen, verpakkingsmaterialen en klantspecifieke front- en basispapieren, bijvoorbeeld voor zelfklevende materialen en thermo direct printen. Crown Van Gelder N.V. is genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam.