Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 13 (23 tot en met 29 maart 2009)

23 maart 2009


Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 23 tot en met 29 maart

23-03: briljanten bruidspaar
25-03: eerste paal brug Baljuwlaan
28-03: spinningmarathon

Burgemeester feliciteert briljanten bruidspaar
Burgemeester Salet feliciteert maandag 23 maart om 14.00 uur het echtpaar Hage-Plandsoen met hun 65-jarig huwelijk. Meneer en mevrouw Hage zijn op 22 maart 1944 in Rotterdam getrouwd. Ze hebben zeven kinderen, elf kleinkinderen en tien achterkleinkinderen.

Wethouder Mourik slaat eerste paal brug Baljuwlaan Wethouder Christel Mourik slaat woensdag 25 maart om 10.00 uur de eerste paal voor de nieuwe brug aan de Baljuwlaan. De brug is nodig voor de verbreding van de Baljuwlaan en wordt gebouwd door aannemer De Vries Werkendam. De landtong eronder graaft men af, waardoor de brug in breed water komt te staan. De oplevering van de brug staat gepland voor eind oktober.

Burgemeester opent spinningmarathon
Burgemeester Salet opent zaterdag 28 maart om 12.00 uur de spinningmarathon bij Racketcentrum Halfweg aan de Einsteinweg 6. Samen met Emanuel Mulder, districtchef van de politie, fietst zij het eerste nummer mee. Het doel van de marathon is om per team zo veel mogelijk geld op te halen ten behoeve van Roparun. Roparun haalt op een sportieve manier geld op voor zorg aan mensen met kanker.

Externe links


* Roparun [Let op! De website www.roparun.nl opent in een nieuw venster]