Ingezonden persbericht


Online solliciteren bij Tele2

Webcammen met je nieuwe manager

Amsterdam, 23 maart 2009. Communicatiebedrijf Tele2 organiseert deze week de Tele2 Webcaminfoweek. In deze week kunnen werkzoekenden via de webcam vrijblijvend kennis maken met de mensen achter Tele2. Op tele2.nl/werkenbij kunnen sollicitanten zich aanmelden om te webcammen of chatten met hun mogelijk nieuwe manager of zelfs met Henrik Ringmar, de CEO van Tele2 Nederland.

Tele2 is op zoek naar nieuwe talentvolle medewerkers om haar organisatie verder te laten groeien. Het bedrijf heeft de Webcaminfoweek bedacht om werkzoekenden de kans te geven om zich op een eenvoudige en leuke manier te presenteren aan Tele2 en kennis te maken met de organisatie. De nadruk in de Webcaminfoweek ligt op het vinden van nieuwe IT-collega's en een opvolger voor de huidige CEO Trainee.

"Wanneer je als bedrijf goed wilt presteren in deze huidige economische situatie, dan heb je mensen nodig met inzet, creativiteit en lef," aldus Rem Veen, HR Director van Tele2. "Tegen de trend van markt in heeft Tele2 een enorm goed jaar achter de rug. Wij hebben dus al de juiste mensen aan boord en zijn nu op zoek naar nieuw talent om ook in 2009 verder te kunnen groeien."

De Webcaminfoweek maakt onderdeel uit van de campagne: "Het Gras is groener bij Tele2'. In deze campagne laat het communicatiebedrijf zien waarom het zo leuk, uitdagend en interessant is om te werken bij Tele2. Op de vernieuwde vacaturesite tele2.nl/werkenbij is meer informatie over de Webcaminfoweek te vinden.


- EINDE -





Contact Tele2
Remco Meerstra
Corporate Reputation Executive
T: +31 (0) 20 750 1804
E: remco.meerstra@tele2.com

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten-, de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt spraak-, data- en internet- en tv-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via tele2.nl.






---- --