Ingezonden persbericht


Persbericht

NorthgateArinso en PinkRoccade Healthcare bedienen gezamenlijk zorgsector

HR-oplossingen NorthgateArinso completeren CareCTRL-productsuite

Nieuwegein, 23 maart 2009 - NorthgateArinso, de wereldwijde aanbieder van HR-diensten en -software, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met PinkRoccade Healthcare. Dit gebeurde tijdens de vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht. PinkRoccade Healthcare neemt het op SAP gebaseerde HR-zorgplatform van NorthgateArinso op in zijn CareCTRL-productsuite. Hiermee ontstaat een totaaloplossing voor het beheer en de uitvoering van alle bedrijfsvoeringprocessen binnen zorgorganisaties.

De grote dynamiek binnen de zorgsector vraagt om een specifieke benadering van de bedrijfsprocessen. PinkRoccade Healthcare speelt op deze vraag in met CareCTRL, een complete productsuite voor de ondersteuning van de volledige bedrijfsvoering binnen gezondheidszorgorganisaties. Om de productsuite te completeren, is PinkRoccade Healthcare de samenwerking aangegaan met NorthgateArinso. Met de toevoeging van de HR-oplossingen van NorthgateArinso aan CareCTRL worden zorgorganisaties in staat gesteld al hun bedrijfsvoeringprocessen uit te voeren met gebruikmaking van één platform.

Het op SAP gebaseerde zorgplatform van NorthgateArinso is volledig opgenomen in het CareCTRL-pakket, opgesplitst in CareCTRL Personeel en CareCTRL Salaris. CareCTRL Personeel voorziet in een totaaloplossing voor HR-organisaties binnen zorgorganisaties. CareCTRL Personeel biedt naast alle administratieve functies uitgebreide mogelijkheden voor ondersteuning van toegevoegde waarde HR-processen, zoals employee self service/ management self service, recruitment en talentmanagement. In CareCTRL Salaris zijn de belangrijkste CAO's voor de zorg reeds opgenomen, waardoor een korte implementatietijd behaald wordt. CareCTRL Salaris wordt geleverd op basis van een uitgebreid dienstenportfolio, van in-service salarisverwerking tot volledige outsourcing.

"Met NorthgateArinso hebben wij een betrouwbare partner gevonden, die met haar SAP HR-expertise naadloos aansluit bij onze CareCTRL filosofie en waarmee we de CareCTRL-suite verder complementeren met de domeinen HRM en Salaris", zegt Huub Deterd, directeur van PinkRoccade Healthcare.

Rob van Bavel, Managing Director van NorthgateArinso Nederland verwacht veel van de samenwerking met PinkRoccade Healthcare: "Door onze gezamenlijke ervaring met de zorgsector zijn alle oplossingen binnen het pakket voor een belangrijk deel voorgeconfigureerd. Deze standaardisatie resulteert in lagere kosten en een korte implementatietijd waarbij risico's geminimaliseerd worden. Allemaal duidelijke voordelen voor onze klanten."

(330 woorden)

Over NorthgateArinso
NorthgateArinso is de betrouwbare partner voor HR-beslissers die de HR-dienstverlening willen verbeteren door middel van slimmere processen en efficiëntere technologieën.

NorthgateArinso begeeft zich op het unieke 'snijvlak' van HR en ICT en heeft 'slechts' 1 focus: HR-optimalisatie.

NorthgateArinso ondersteunt belangrijke HR-onderdelen zoals administratie, payroll, arbeidsvoorwaarden, recruitment, learning en talentmanagement op het gebied van advies, implementatie en outsourcing.

Inmiddels is NorthgateArinso met 5000 specialisten actief met eigen vestigingen in 31 landen en werkt NorthgateArinso o.a. voor 1 op de 5 Global Fortune 500-bedrijven.

www.northgatearinso.com

Over PinkRoccade Healthcare
PinkRoccade Healthcare levert systemen en managed services aan drie belangrijke segmenten in de Nederlandse gezondheidszorg: ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en care-organisaties. Onze managed services zijn zowel gebaseerd op onze eigen softwareoplossingen als op topproducten van andere leveranciers. Op deze manier functioneren wij als dé IT-partner van zorgorganisaties en ondersteunen wij een complete, veelal klantspecifieke mix van oplossingen en diensten. Onze grondige branche- en IT-kennis stelt ons in staat om zorgorganisaties van optimaal geïmplementeerde en beheerde IT te voorzien. Onze klanten ervaren 24 uur per dag toegevoegde waarde voor zorgverlening en bedrijfsvoering. Met meer dan 400 medewerkers en 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg zijn wij uitstekend gepositioneerd om onze klanten optimaal te faciliteren op het snijvlak van twee zich snel ontwikkelende markten: gezondheidszorg én IT.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/NorthgateArinso/NorthgateArinso-en-PinkRoccade-Healthcare-bedienen-gezamenlijk-zorgsector/n/3881 of contact opnemen met Vera Kops van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NorthgateArinso kunt u contact opnemen met Tim Rook van NorthgateArinso: Tel: 030-605 88 88
E-mail: tim.rook@northgatearinso.com

Voor meer informatie over PinkRoccade Healthcare kunt u contact opnemen met Hans ter Brake van PinkRoccade Healthcare: Tel: 06-29525292
E-mail: hans.terbrake@getronics.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Bij dit persbericht is fotomateriaal bijgesloten. Beeldmateriaal in hoge resolutie vindt u op: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/NorthgateArinso/NorthgateArinso-en-PinkRoccade-Healthcare-bedienen-gezamenlijk-zorgsector/n/3881#media