Mojo Concerts

Priest Feast met Judas Priest, Megadeth en Testament in Amsterdam

Een bill waar het bloed van iedere vintage metalliefhebber direct sneller van gaat stromen. Headliner Judas Priest plus Megadeth en Testament: je kunt er gif op innemen dat deze metal extravaganza zondermeer een topavond wordt. Zo'n drie decennia (!) geleden stond Judas Priest aan de wieg van de heavy metal. Anno 2008 gaat deze brute band uit Birmingham nog steeds als een bezetene tekeer op het podium. Geniet met volle teugen van de verrichtingen van oudgediende Rob Halford en de rest van de band die allen ruimschoots de 50 zijn gepasseerd.

Oud Metallica gediende Dave Mustaine is de moter achter het overweldigende succes van Megadeth. Met zo'n slordige 20 miljoen verkochte albums is deze band één van de meest succesvolle speedmetalacts allertijden. Ook Testament kan worden gerekend door één van de meest invloedrijke trash metal bands ter wereld. Het negende studio-album The Formation of Damnation dat onlangs is uitgekomen kon rekenen op een warm onthaal door pers en fans.

Maandag 23 maart 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 55,- (exclusief servicekosten)
Deuren open: 18.30, aanvang: 19.30 uur

Let op: de kaartverkoop start zaterdag 1 november om 10.00 uur uitsluitend online via www.livenation.nl/priestfeast en 0900 10 10 20 20 (45 cpm).

Let op: op donderdag 30 oktober start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 31 oktober 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Priest Feast concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/priestfeast.