Ingezonden persbericht


Persbericht

Havoned Huisshow in samenwerking met CanalDigitaal en BenQ

Putten, 20 februari 2009 ­ Vanaf maandag 23 maart 2009 gaat de Havoned Huisshow in Putten van start. Geheel in het thema "Top Secret" worden de dealers geïnformeerd over een aantal zeer exclusieve onthullingen. Dit jaar organiseert Havoned de huisshow samen met haar partners CanalDigitaal en BenQ.

Productintroducties

Geheel in stijl zullen de verschillende dealers in Nederland uitgenodigd worden voor deze speciale huisshow. De Havoned showroom is voor deze gelegenheid omgetoverd tot een zwaarbewaakt fort, waar naast het presenteren van een groot aantal nieuwe acties een reeks van spannende productintroducties zal plaatsvinden.

Persoonlijk gesprek

In persoonlijke gesprekken met Havoned, CanalDigitaal en BenQ worden de dealers op de hoogte gesteld van de nieuwste snufjes op elektronica gebied. Maarliefst 6 dagen lang is het mogelijk de omgetoverde showroom van Havoned in Putten te bezoeken en de nieuwste trends te komen bekijken.

De huisshow zal plaatsvinden op:

Maandag 23 maart (van 10.00 tot 22.00 uur)

Dinsdag 24 maart (van 15.00 tot 22.00 uur)

Woensdag 25 maart (van 15.00 tot 22.00 uur)

Maandag 30 maart (van 10.00 tot 22.00 uur)

Dinsdag 31 maart (van 15.00 tot 22.00 uur)

Woensdag 1 april (van 15.00 tot 22.00 uur)

Wat er precies gepresenteerd gaat worden blijft voorlopig nog even Top Secret.

Over Havoned ­ http://www.havoned.nl

Havoned, dé partner in (trade-)marketing en verkoop van sterke merken in Audio Video plaatsingssystemen en Audio Video accessoires voor wederverkopers in de Nederlandse consumentenelektronica- en meubelmarkt. Bekende merken hierbij zijn o.a. Vogel's, IXOS, Jamo, Tangent, Aldenkamp, Projecta en Dagetti. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en hebben daardoor een wereldwijde reputatie. Door haar complete assortiment is Havoned voor veel retailers dé partner.

Over CanalDigitaal ­ http://www.canaldigitaal.nl

CanalDigitaal biedt het beste alternatief voor digitale televisie op het gebied van prijs, beeldkwaliteit en zenderaanbod. Samen met haar zusterbedrijf TV Vlaanderen vormt CanalDigitaal de grootste aanbieder van digitale televisie in de Benelux, met meer dan 825.000 huishoudens, die geabonneerd zijn op het meest uitgebreide zenderaanbod. CanalDigitaal en TV Vlaanderen zenden uit via het ASTRA Satellietsysteem en bieden hun klanten directe toegang tot alle Nederlandse en Vlaamse publieke en commerciële omroepen, premium sport- en filmkanalen en thematische zenders. Daarnaast is er een breed aanbod aan internationale kanalen (ruim 200) vrij via ASTRA beschikbaar. CanalDigitaal heeft "de meest tevreden consumenten" (test Consumentenbond '07) en biedt "uitstekende beeld- en geluidskwaliteit" (test Consumentenbond '05) in vergelijking met andere vormen van digitale televisie.

Over BenQ ­ http://www.benq.nl/

BenQ Corporation, marktleider op het gebied van klantgerichte producten voor de digitale lifestyle, is een veelzijdig bedrijf met een sterke positie in de mobiele communicatie, visualisatie en digitale convergentietechnologieën. BenQ biedt een breed scala aan producten waaronder digitale projectoren, LCD monitoren, digitale camera's, laptops, en opslagapparatuur.

De BenQ Group bestaat uit meerdere onafhankelijk opererende bedrijven die nauw met elkaar samenwerken en hun grondstoffen en diensten delen. Onder de BenQ Group vallen bedrijven als BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (' s werelds top 3 producent van breedbeeld TFT-LCD schermen), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation en Wellypower Co., Ltd.

De omzet van 2007 van de BenQ Group bedroeg meer dan US$23 miljard.

()

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht