Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Vrijwilligers informatie

Website Vrijwilligers InformatiePunt al goed bezocht

De website is ook via de informatiezuil bij Pluspunt te vinden

De website vrijwilligersinformatiepunt-berkelland.nl is in de paar weken sinds de start van het Vrijwilligers InformatiePunt in het Pluspunt door verscheidene organisaties bezocht met hun inschrijving als resultaat. Uiteraard zijn we hier erg tevreden over. Het heeft geleid tot een behoorlijk variatie in vacatures. We hopen dat nu ook burgers, die op zoek zijn naar zinvolle vrijetijdsbesteding, gebruik gaan maken van onze site.

Natuurlijk kan men ook het Vrijwilligers InformatiePunt bezoeken waar de medewerker u met behulp van de vacaturemappen persoonlijk verder kan helpen. Het plaatsen van vacatures door organisaties en het zoeken en vinden van vrijwilligerswerk is mogelijk door middel van deze ene site voor heel Berkelland. U wordt geholpen door de medewerker als u niet vertrouwd bent met het internet. Is er meer aandacht nodig voor het beantwoorden van een vraag en/of een bemiddeling dan zal de medewerker een afspraak regelen met de consulent Gea Kasper.

BuurtbusPlus Berkelland-Neede

Het resultaat van de werving die gehouden werd door het bestuur van de BuurtbusPlusvereniging Berkelland-Neede in oprichting is 44 aanmeldingen! Het zou desondanks beter zijn als het bestuur vanuit de kernen Haarlo en Beltrum nog meer aanmeldingen zou ontvangen. Het is goed om alle kernen, waar de buurtbus zal rijden, goed vertegenwoordigd te hebben binnen de vrijwilligersgroep. Bij deze twee kernen is dat nu wat minder het geval. U kunt zich aanmelden op onze website www. vrijwilligersinformatiepunt-berkelland.nl door naar "ik zoek vrijwilligerswerk" te gaan en de vacature te bekijken onder de werksoort "vervoer" en vervolgens op "reageer op deze vacature" te klikken. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij Willy Klein Nijenhuis, tel. 0545 - 292177.

Make A Difference Day (MADD)

De volgende organisaties, instellingen en verenigingen maakten MADD 2009 mogelijk: voetbalvereniging Ruurlo, speel-o-theek De Dobbelsteen, Livio, tennisvereniging De Mallumse Molen, speeltuinvereniging Noord Borculo, zorgboerderij Pucks Poeha, voetbalvereniging Reünie, Sensire, Betula, de gemeente Berkelland, het
Vrijwilligersinformatiepunt Berkelland en de Sportfederatie Berkelland.

Meer informatie bij Pluspunt in Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede

Openingstijden Pluspunt: 08.30 - 12.30 uur

Telefoon 0545-250 250

www.vrijwilligersinformatiepunt-berkelland.nl

Trefwoorden Pluspunt, Vrijwilligers
Mutatiedatum 23/03/2009