Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Sense jongerenspreekuur op ROC Groenlo

Afbeelding bij afbeelding

De SOA-sisters hebben op de stations van Apeldoorn, Deventer, Harderwijk en Doetinchem flyers uitgedeeld.

De SOA-sisters, het `Vrij Veilig' vrijwilligersteam van GGD Gelre-IJssel, hebben op 16 en 20 maart op ludieke wijze het startsein gegeven voor het Sense jongerenspreekuur op locatie. Vanaf die data worden de Sense spreekuren niet alleen bij GGD Gelre-IJssel zelf gehouden, maar ook op het ROC Graafschap College in Groenlo. De SOA-sisters informeren de jongeren op het ROC al zingend over de inhoud van het spreekuur en voor wie het spreekuur bestemd is.

Sense is het nieuwe seksualiteitsspreekuur voor jongeren tot en met 24 jaar. Zij kunnen hier gratis en anoniem terecht voor informatie, hulp en advies over bijvoorbeeld anticonceptie, homoseksualiteit, als vrijen niet zo fijn is, onbedoelde zwangerschap, SOA en seksueel geweld.

Flyers

Om het Sense spreekuur in de regio Gelre-IJssel te promoten, zijn de afgelopen weken op de stations van Apeldoorn, Deventer, Harderwijk en Doetinchem door de Soa-sisters flyers uitgedeeld.

Jongeren die meer willen weten over het spreekuur, of een afspraak willen maken, kunnen meer informatie vinden op: www.sense.info, www.ggdgelre-ijssel.nl, of bellen met GGD Gelre-IJssel 088 - 443 33 44.

Trefwoorden Gezondheid, Jeugdbeleid
Mutatiedatum 23/03/2009