Gemeente Enkhuizen

Verkiezing beste Onderneming van Noord Holland

Op 24 maart 2009 wordt voor de derde keer de prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland uitgereikt. De Ondernemingverkiezing Noord-Holland 2008-2009 is de erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland en daar is de provincie trots op! Juryvoorzitter Jaap Bond, gedeputeerde Provincie Noord-Holland,: Ik ben dit jaar weer benieuwd welk Noord-Hollands bedrijf het meest bijzonder en succesvol is. Er zijn veel goede bedrijven in onze provincie en dat maakt het voor de jury niet makkelijk om de ondernemer van Noord-Holland te kiezen.

De prijs wordt tijdens een grootse gala-avond uitgereikt. In 2006 werd de prijs gewonnen door Agriport A7 en in 2007 ging deze naar Flower Direct. Voor de selectie van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar is een jury samengesteld met prominenten uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven. De partners van de verkiezing hebben een interessant prijzenpakket samengesteld ter waarde van 5.000,-.

Aanmelden
U kunt nu uw onderneming aanmelden om kans te maken op de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2008/2009. Aanmelden kan via de website: www.ovnh.nl. U kunt natuurlijk ook een onderneming voordragen!

Verkiezing in 4 stappen:

1. Tot 19 december 2008 kunnen ondernemingen zich aanmelden. Er vindt een eerste selectie plaats op basis van de gestelde criteria (tenminste 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, minimaal 5 fulltime werkzame personen in dienst, positief bedrijfsresultaat en zicht op continuïteit).

2. Geselecteerde ondernemingen worden verzocht een vragenlijst in te vullen en jaarcijfers toe te sturen ter voorbereiding op het bedrijfsbezoek van een team van deskundigen.

3. De provincie is opgedeeld in tien regios. Op basis van de bezoeken nomineert de jury per regio een bedrijf dat meedingt naar de hoofdprijs.

4. De tien genomineerden krijgen een bezoek van een afgevaardigde van de jury. Op de verkiezingsavond strijden de tien genomineerden om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2008-2009. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury een winnaar.

Informatie:
Voor meer informatie, het reglement en de deelnameformulieren verwijzen wij u graag naar www.ovnh.nl
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl