Gemeente Boarnsterhim


Bedrijven Contactdagen 2009

Op dinsdag 24 maart en woensdag 25 maart 2009 vinden de Bedrijven Contactdagen plaats. Dit netwerkevenement bestaat al 25 jaar en is inmiddels een begrip onder beslissers in het bedrijfsleven. Ook dit jaar is de locatie van de Bedrijven Contactdagen het WTC expo Centrum te Leeuwarden.

Ook ondernemers en bestuurders uit Boarnsterhim zijn weer vertegenwoordigd met een gezamenlijke presentatie. Twee dagen lang geven gemeente en beslissers uit het bedrijfsleven acte de présence. Ons ondernemersnetwerk staat goed voor het voetlicht, want ze is gesitueerd aan een van de brede boulevards in de Frankenhal.

Bovendien is bewezen dat netwerken op ons terras een tandje hoger gaat. Ondernemers die elkaar kennen, zijn sneller geneigd hun zakelijke relaties voor te stellen aan nieuwe contacten. Daardoor kunnen beslissers bij ons vaak twee maal zoveel zakelijke gesprekken voeren als deelnemers die verkozen alleen te komen, elders op de beurs.

Als u ook overweegt om deel te nemen aan de komende Bedrijven Contactdagen, dan vindt u op www.bcd.nl veel informatie betreffende ons evenement.

Voor vragen over de gemeenschappelijke indeling en inrichting van het ondernemersnetwerk Boarnsterhim kunt u contact opnemen met de Bedrijven contactfunctionaris, Catharina Bijlsma op telefoonnummer 0566 -629 300, of een bericht sturen naar bijlsmac@boarnsterhim.nl